Köpa konst på nätet!

Igår köpte jag konst på nätet i form av en vacker litografi av Caroline Af ugglas. Det var mycket smidigare än vad jag trodde och nu är det bara att vänta på att den kommer hem till mig. Jag har aldrig ens kollat på att köpa konst på nätet, vilket har gjort att jag inte har en enda tavla hemma då jag ALDRIG orkar gå till en konstaffär!

Sidan som jag var inne på hade ett enormt utbud av modern konst, framförallt svensk konst av svenska konstnärer. Något som jag tyckte om är att det kändes väldigt säkert att beställa, då man betalar via klarna. Beställde bara ett konstverk denna gång, dock kollade jag även på otroligt fin målning av Madeleine Pyk som jag funderar på att köpa nästa gång.

 Rekommenderar er starkt att både titta på och köpa konst på nätet istället för att gå till en affär!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5