Kristallkrona - chic eller kitsch

Jag har ärvt en kristallkrona av min mormor och jag kan inte bestämma mig för om kristallkronor är hemskt gammaldags eller om det är nya trenden. Jag har ju sett att de fortfarande finns ute i affärerna och en del är ju till och med uppdaterade som den här från ljustema.se:

 

 

 Det kan jag verkligen se i mitt sovrum eller i vardagsrummet. Riktigt maffig!
Fast jag funderar också på att man skulle kunna göra en själv. Jag har sett hur de tagit "skelettet" från en lampa och knytit på band och hängt dit kristaller så att det blir en kristallkrona av egen design. Jag tänker att den sådan lampa skulle kunna bli ett lite billigare alternativ eftersom man skulle kunna hitta mycket av materialet på loppis.
Tills dess att kreativiteten faller på får jag drömma om en kristallkrona från Ljustema och nöja mig med mormors antika.

/Pontus

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Pontus
Posted on: 2015-12-08 at 11:07
Tags: kristallkrona, kristallkronor, lampa, lampor, ljustema
Categories: Nätbutiker
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed