Hela världens tv i ett äpple.

För bara några år sedan var man tvungen att pälsa på sig varma kläder och pulsa ut i kylan året om för att ta sig till ett ställe som hyrde ut film. För att sedan släpa sig hela vägen hem igen och landa i soffan och äntligen få starta sitt helgmys. Inte nu längre! Nu när apple har lanserat sin egen tv-lösning! Med ett enkelt knapptryck på kontrollen kan du nu enkelt hya film från hela världen. och vill man inte betala de kronorna som det kostar så har de även integrerat netflix i systemet där du, för 79:- i månaden, även där kan välja och vraka mellan filmer från hela världen. 

 

Det märks kanske att jag är apple-tv frälst. Det är absolut något som jag rekommenderar starkt om man är som jag och ogärna lämnar tv soffan. Att hyra film har faktiskt aldrig varit enklare. 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2014-03-20 at 07:57
Tags: e-handel, apple tv, hyra film, film
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed