Chromecast för enklare tv

Låt Chromecast förenkla tv-tittandet

Med Chromecast kan du enkelt njuta av dina favoriter inom online-underhållning på din HDTV - filmer, TV, musik och mer från Netflix, YouTube, Hulu Plus, Google Play Movies and Music och Chrome. Med den nya tekniken kommer du enkelt ifrån datorn och den lilla skärmen med det kassa ljudet. En enkel usb-sticka som du kopplar in i din smart-tv som gör att du enkelt kan börja stream:a. Om du skaffar dig en Chromecast slipper du att bråka med dvd-skivor, konstiga filformat, sladdar och annat krångel när du vill kolla på TV.

Jag kan varmt rekommendera denna smarta lösning! 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2014-02-25 at 14:56
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed