Tält och kosttillskott - på nätet finns allt!

Visst är det smidigt att handla varor på nätet och jag gör det själv så ofta jag får råd och möjlighet. Det är så enkelt att bara surfa runt bland sidor, plagg och reahyllor. Utan människor som tränger sig eller tid i kö till provrum. Den enda nackdelen är ju att man inte kan testa grejorna innan köpet, men är man en engagerad näthandlare så går det ju alltid att skicka tillbaka efter att du har testat de hemma (i lugn och ro). Visst blir det en liten extra fraktkostnad men det tycker i alla fall jag att det är värt.

Jag har handlat det mesta av olika typer av varor på nätet och tror verkligen att det kommer att öka ännu mer. Allt från stövlar och tält till matvaror och kosttillskott. Jag skulle vilja ge lite varningar men kommer faktiskt inte på några, men det skulle kanske vara att höja ett varningens finger för att köpa för mycket. Tänk på att du har räkningar att betala. Men oj så kul det är, och man kan ju faktiskt bara titta.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Pontus
Posted on: 2008-07-21 at 10:42
Tags: näthandel, shopping, tält, kosttillskott
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed